Groepslessen

Ons streven is om de beste groepslessen van Rotterdam-Zuid aan te bieden, test ons!

"Ooit ben ik begonnen vanwege gebrek aan conditie, en inmiddels doe ik met plezier 3x per week mee in een groepsles

Marga, 27 jaar "

Conditie Centrum Zonnetrap heeft een aparte zaal voor de groepslessen, voorzien van een verende houten sportvloer. Op de kalender staan alle lessen vermeld. Of je nu wilt afvallen, sterker worden, of gewoon lekker aan je conditie wil werken, er is altijd wel een programma dat aansluit bij jouw persoonlijke doelen.

Ben je nog geen lid, en wil je een proefles meedoen? Bel dan (010) 4190783.
Ben je nog geen lid, en wil je de lessen een week lang proberen? Try before you buy!

ontdek de voordelen van FIT-Yoga

Yoga is een oude oosterse leer en het woord 'yoga' betekent verbinden, samenvoegen, evenwicht. Het 'doel' van Yoga is de gezondheid en de conditie van lichaam en geest te verbeteren. Er zijn aparte uren voor meditatie-yoga en ouderen.

Lees meer...

Pump

De snelste manier om een strakker lichaam te krijgen. In deze spierverstevigende groeps-les werk je met gewichten waarmee alle belangrijke spiergroepen worden getraind.

Senioren

Fitness heeft ook op latere leeftijd gunstige effecten. Fitness verhoogt de kwaliteit en de kwantiteit van het leven. Mensen die regelmatig aan fitness doen leven langer.

Dance

Dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, en calypso worden gecombineerd in de Zumba waardoor er een leuke routine ontstaat die makkelijk te volgen is.

Balance

Met oefeningen uit Yoga en T'ai Chi zullen coördinatie, flexibiliteit en kracht verbeteren. Meedoen aan Balance voelt aan als een cadeautje voor je lichaam.

Spinning

Hoge vetverbranding en ideaal om je conditie te verbeteren. Ervaar de intensiteit en dynamiek van deze groepsles, join the pack and ride the calorie killer!

Circuit

Voor iedereen die niet alleen op de fitness-toestellen wil trainen. Fitness in groepsverband is gezond, gezellig en toegankelijk voor iedereen.

HOE KAN IK LID WORDEN?

Geen woorden maar daden

Bel 010 - 419 07 83 en maak een afspraak voor een introductie fitness-training of groepsles. Of loop binnen tijdens de openingstijden en na het invullen van een aanmeldingsformulier kun je direct aan de slag.

Online gratis proefweek

Ben je al lid?

Gefeliciteerd met je keuze

Onze gediplomeerde trainers zijn er om je te helpen met advies, instructie of een op maat gesneden trainings-programma. Het motiveren en afbeulen van sporters voor hun eigen bestwil is ons vak :-)

Bekijk Kalender