Fitness

Wij houden het graag persoonlijk

Onze trainers helpen je bij het kiezen van de juiste oefeningen en techniek

In de Fitnessruimte vind je alle cardio- en fitnessapparatuur. Op deze toestellen is het mogelijk om een hartslag gestuurd trainingsprogramma te volgen. Loopbanden, ergobikes, roei-machines, crosstrainers, en ook de nieuwste AMT, een combinatie van loopband en crosstrainer. alles is aanwezig om jou in topconditie te brengen (en te houden). Veilig, makkelijk verstelbaar, en natuurlijk effectief.

Hoe is het met jouw gezondheid gesteld?

Alvorens je start met een trainingsprogramma, is het raadzaam om een algehele Bodycheck te laten doen. Wij beschikken over een geavanceerde Cardioscan, waarmee je een excact beeld krijgt van je huidige conditie en fitnesslevel. Aan de hand van de uitslag kan een trainer jouw persoonlijke trainingsintensiteit bepalen, wel zo veilig! Een bodycheck kost normaal 49 euro, maar is gratis voor nieuwe leden.

HOE KAN IK LID WORDEN?

Geen woorden maar daden

Bel 010 - 419 07 83 en maak een afspraak voor een introductie fitness-training of groepsles. Of loop binnen tijdens de openingstijden en na het invullen van een aanmeldingsformulier kun je direct aan de slag.

Online gratis proefweek

Ben je al lid?

Gefeliciteerd met je keuze

Onze gediplomeerde trainers zijn er om je te helpen met advies, instructie of een op maat gesneden trainings-programma. Het motiveren en afbeulen van sporters voor hun eigen bestwil is ons vak :-)

Bekijk Kalender