Voeding & Coaching

NLP-coach, Mindfulness therapeut en voedingsdeskundige

Mijn naam is Francis Lopes Cruz, eigenaresse van Fit & Vitaal Centrum Zonnetrap en al meer dan 20 jaar sportinstructrice. Ondanks dat ik al jaren actief ben in de sport weet ik hoe moeilijk het is om op een gezond gewicht te blijven, alleen bewegen is niet voldoende. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in voeding en coaching en ik ben nu gediplomeerd voedingsdeskundige, NLP coach en Mindfulness therapeut.

Gezonde voeding en een laag stress level zijn belangrijke onderdelen van een gezonde leefstijl met een gezond gewicht. Je kunt nog zo hard en veel trainen, maar als je voeding niet goed is en je teveel stress in je lichaam hebt dan doet dat alles te niet. Als ik om mij heen kijk zie ik vaak dat mensen niet happy zijn, terwijl dat met kleine aanpassingen te veranderen is.

Voor mij is het de uitdaging te zorgen dat jij je doelen bereikt: 15 kilo afvallen, gewoon lekker in je vel zitten of je een stuk gelukkiger voelen. Als jij weet wat je wilt, zorg ik dat jij je doel bereikt en als je niet weet wat je wilt, zorg ik dat je daar achter komt. Als jij tevreden bent, ben ik het ook! Wacht niet langer en maak vrijblijvend een afspraak.


Nieuw: Rainpharma orthomoleculaire voedingssupplementen

Voedingssupplementen horen nooit een gezonde voeding en levensstijl te vervangen, maar wel aan te vullen, omdat we in onze dagelijkse voeding de nodige voedingstoffen missen. Een orthomoleculaire voedingssupplement levert lichaamseigen stoffen in optimale concentratie om zo de gezondheid te bevorderen.

Of je nu wilt afvallen of dat je wilt dat je huid er beter uit gaat zien, wij hebben de juiste samenstelling van producten. Francis (voedingsdeskundige en schoonheidsspecialiste) kan je de juiste informatie geven over wat je het beste kan gebruiken. 1 van de Rainpharma produkten is de 14 daagse Mood-kuur: het beste middel om voor de vakantie 3 tot 6 kilo af te vallen. Mood zorgt voor een snelle vet verbranding , betere stofwisseling en meer energie.


Stofwisselingskuur: in 21 dagen 10 kg kwijtraken

De stofwisselingskuur is gebaseerd op homeopathische hCG korrels, die ervoor zorgen dat de hardnekkige vetreserves van het lichaam worden aangesproken voor de dagelijkse caloriebehoefte. Daartoe volg je een 500 Kcal dieet met recepten waarbij suikers en vetten vermeden worden. Na de dieetfase van 3 weken, volgt een stabilisatiefase om weer langzaam terug te keren naar reguliere voeding.

De trainingen die bij de stofwisselingskuur horen zijn op lagere intensiteit dan normaal. Hierbij kun je verwachten dat je binnen 3 weken gemiddeld 10% lichaamsgewicht kwijt raakt. Een crashdieet is niet voor iedereen geschikt, maar de resultaten van de kuur zijn bijzonder goed. Deze stofwisselingskuur kent voor- en tegenstanders. Duidelijk is dat vooral in de stabilisatiefase een goede begeleiding noodzakelijk is om het zgn. jojo-effect te voorkomen.

Wat zeggen deelnemers?

"Voor de zoveelste keer begon ik aan een nieuw dieet, wilde eigenlijk gaan bewijzen dat ook dit mij niet ging helpen. In 4 weken was ik al 8 kilo afgevallen, ik vond mezelf weer een nieuwe lipstick waard. Na deze periode mocht ik meer gaan eten en toch was ik na 9 weken zelfs 11 kilo kwijt. Ik voel mij weer helemaal lekker… Vanaf nu blijf ik doen waar ik mij goed bij voel."

"Ik wilde net als mijn moeder ook afvallen en daarom heeft Francis mij de voedings-app voorgesteld. Omdat ik nog te jong ben om op een streng dieet te gaan, kreeg ik het advies goed, voldoende en met regelmaat te eten . Elke dag vul ik netjes online in wat ik eet en Francis controleert mijn voeding. Ik moet veel eten en mag geen maaltijden overslaan. Ondertussen ben ik 5 kilo afgevallen en 5% vet kwijt. Daarnaast krijg ik van de trainers Erick en Marc steeds een nieuw trainingsschema.”

"Ik viel maar niet af, wist niet meer wat ik moet doen, mijn stofwisseling was zo traag. Ongelofelijk, met het Metabolisme dieet ben ik 5 kilo kwijt in 4 weken, daarna nog eens 2 kilo. Ik ben helemaal gemotiveerd om door te gaan."