Motivatie

Samen een (volwassen)persoon minder!

Hallo, wij zijn Natascha en Arie en zijn in juni 2015 lid geworden bij Easyfit Premium Club Rotterdam. Met z’n tweeën zijn we nu bijna 90Kg kwijt in 1.5 jaar, we zijn dus eigenlijk met z’n tweeën een heel mens minder.

Hoe zijn wij begonnen ?
Eigenlijk heel speciaal , we zaten op de bank tv te kijken en toen heeft Arie eigenlijk zonder echte reden contact opgenomen met Francis. Achteraf bekeken ben je er natuurlijk onbewust al mee bezig geweest echter op het moment van contact was er eigenlijk geen directe reden waarom juist op dit moment contact is gezocht.
Arie had ruim 17 jaar geleden ook al getraind bij de sportschool waar Francis toen nog als medewerker werkzaam was. Een email was de eerste stap en eigenlijk binnen een uur al reactie, Francis wist zelfs nog wie ik was (wow en dat na 17 jaar ;-) Ook Natascha had zoiets van als jij gaat ga ik ook! Binnen een week hadden we een afspraak met Francis. De KLIK was er gelijk en we zijn direct begonnen met een proefweek en daarna intensief onder begeleiding van Francis en Erick gaan sporten.

Ook onze voeding is onderhanden genomen en na enkele weken merkten we dat deze methode werkt!! Uiteraard is de basis je eigen doorzettingsvermogen dat staat boven alles. Toch ben ik er van overtuigt dat deze doorzettingsvermogen alleen niet voldoende is, de ondersteuning en support van Francis en Erick heeft ons geholpen om te bereiken wat we nu hebben gehaald.

Na jaren van dieeten , jojo effecten enz. zijn we door de support van de medewerkers van EasyFit Premium Club Rotterdam verder gekomen dan we ooit zijn geweest. Voor ons een reden om onze nieuwe doelen te stellen voor 2017 waarbij we gaan voor een nog beter en gezonder gewicht en een gedegen spieropbouw.
Francis en Erick nogmaals enorm bedankt

Met vriendelijke Groet,
Natascha en Arie